Tracks are /store/scale/search



Day 1 | Day 2

Monday June 4th, 2012 

Time Humboldtsaal Kleistsaal Loft
9:00AM -
9:30AM
Welcome Session
/beginner
   
9:30AM -
10:30AM
Keynote
/scale/beginner
Leslie Hawthorn
   
10:30AM -
11:00AM
Coffee Break - Yay, the first coffee break!
11:00AM -
11:20AM
Hadoop Ecosystem
/store/beginner
Kai Voigt
11:20AM -
11:25AM
5 min - Short Break
11:25AM -
11:45AM
11:45AM -
11:55AM
10 min - Short Break
11:55AM -
12:35PM
12:35PM -
1:30PM
Lunch - It`s time for lunch.
1:30PM -
2:10PM
2:10PM -
2:20PM
10 min - A 10 minutes break.
2:20PM -
2:40PM
2:40PM -
2:45PM
5 min - A very short break, just enough to switch seats.
2:45PM -
3:05PM
Hadoop gets Groovy
/scale/intermediate
Steve Loughran
3:05PM -
3:25PM
Coffee Break - It`s time for a coffee.
3:20PM -
4:00PM
4:00PM -
4:10PM
10 min - A short 10 minutes break.
4:10PM -
4:30PM
4:30PM -
4:35PM
5 min - A very short break, just enough time to switch seats.
4:35PM -
4:55PM
4:55PM -
5:05PM
10 min - Last break before some drinks come into play..
5:05PM -
5:45PM
5:45PM -
6:15PM
Welcome Reception - sponsored by basho
7:00PM -
11:59PM
     

Tracks are /store/scale/search



Day 1 | Day 2

Tuesday June 5th, 2012 

Time Humboldtsaal Kleistsaal Loft
9:30AM -
10:30AM
Keynote
/scale/beginner
Alex Lloyd
   
10:30AM -
11:00AM
Coffee Break - Yay, first coffee of the day is the best!
11:00AM -
11:20AM
11:20AM -
11:25AM
5 min - Time for a short break.
11:25AM -
11:45AM
Robert Muir
11:45AM -
11:55AM
10 min - 10 minutes break, go get it.
11:55AM -
12:35PM
12:35PM -
1:30PM
Lunch - Lets grab some lunch!
1:30PM -
2:10PM
2:10PM -
2:20PM
10 min - Yet another simple usage of break;
2:20PM -
2:40PM
Lightning Talks
/beginner
2:40PM -
2:45PM
5 min - You got 5 minutes to step out!
2:45PM -
3:05PM
3:00PM -
3:20PM
Coffee Break - Fresh coffee!
3:20PM -
4:00PM
4:00PM -
4:10PM
10 min - Breaking News!
4:10PM -
4:30PM
4:35PM -
4:55PM
From hand to mouth
/scale/intermediate
Pavlo Baron
Lightning Talks
/beginner
4:55PM -
5:05PM
10 min - Oh no, the very last official break of this years berlinbuzzwords! Find a person you haven`t talked to yet!
5:05PM -
5:25PM
Lightning Talks
/beginner
5:30PM -
6:00PM
Closing Session
/beginner